mijn franchisekansen
29 resultaten in hoogkerk
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hoogkerk heeft 29 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Hoogkerk is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Hoogkerk behoort tot de regio Groningen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Hoogkerk getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Hoogkerk

24People is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Hoogkerk

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 110 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Hoogkerk

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Hoogkerk

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Hoogkerk

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Hoogkerk

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Hoogkerk

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 240 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Hoogkerk

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Hoogkerk

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Hoogkerk

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Hoogkerk

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Hoogkerk

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Hoogkerk. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR