mijn franchisekansen
144 resultaten in hoorn
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Hoorn. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Hoorn behoort tot de regio Hogezand-Veendam-Winschoten. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Hoorn getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Hoorn

24People is op zoek naar een ondernemer in Hoorn. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Hoorn

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Hoorn. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Baderie in Hoorn

Baderie is op zoek naar een ondernemer in Hoorn. Baderie is een sanitair / wonen formule met momenteel 49 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Hoorn

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Hoorn. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Hoorn

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Hoorn. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Hoorn

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Hoorn. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 39 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Hoorn

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Hoorn. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 19 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Hoorn

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Hoorn. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

DoctorPhone in Hoorn

DoctorPhone is op zoek naar een ondernemer in Hoorn. DoctorPhone is een non-food / telecom formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Hoorn

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Hoorn. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Hoorn

Expert is op zoek naar een ondernemer in Hoorn. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Hoorn

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Hoorn. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR