mijn franchisekansen
84 resultaten in horst
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 84 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Horst. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Horst behoort tot de regio Venlo. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Horst getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Horst

24People is op zoek naar een ondernemer in Horst. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Horst

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Horst. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Horst

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Horst. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Horst

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Horst. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

Domino's Pizza in Horst

Domino's Pizza is op zoek naar een ondernemer in Horst. Domino's Pizza is een horeca / fast food formule met momenteel 250 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Horst

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Horst. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Horst

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Horst. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Horst

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Horst. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Horst

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Horst. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Horst

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Horst. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Horst

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Horst. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Horst

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Horst. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR