mijn franchisekansen
50 resultaten in ijmuiden
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ijmuiden heeft 50 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Ijmuiden is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Ijmuiden behoort tot de regio Castricum-Beverwijk-Ijmuiden. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Ijmuiden getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Ijmuiden

24People is op zoek naar een ondernemer in Ijmuiden. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Ijmuiden

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Ijmuiden. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Ijmuiden

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Ijmuiden. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Ijmuiden

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Ijmuiden. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Ijmuiden

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Ijmuiden. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Ijmuiden

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Ijmuiden. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Ijmuiden

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Ijmuiden. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

fit20 in Ijmuiden

fit20 is op zoek naar een ondernemer in Ijmuiden. fit20 is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 120 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Ijmuiden

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Ijmuiden. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Ijmuiden

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Ijmuiden. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Ijmuiden

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Ijmuiden. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Ijmuiden

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Ijmuiden. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR