mijn franchisekansen
40 resultaten in ijsselmuiden
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ijsselmuiden heeft 40 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Ijsselmuiden is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

IJsselmuiden behoort tot de regio Lelystad-Kampen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in IJsselmuiden getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in IJsselmuiden

24People is op zoek naar een ondernemer in IJsselmuiden. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in IJsselmuiden

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in IJsselmuiden. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in IJsselmuiden

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in IJsselmuiden. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in IJsselmuiden

Blz. is op zoek naar een ondernemer in IJsselmuiden. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in IJsselmuiden

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in IJsselmuiden. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

Domino's Pizza in IJsselmuiden

Domino's Pizza is op zoek naar een ondernemer in IJsselmuiden. Domino's Pizza is een horeca / fast food formule met momenteel 250 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in IJsselmuiden

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in IJsselmuiden. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in IJsselmuiden

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in IJsselmuiden. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in IJsselmuiden

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in IJsselmuiden. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in IJsselmuiden

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in IJsselmuiden. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in IJsselmuiden

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in IJsselmuiden. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in IJsselmuiden

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in IJsselmuiden. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR