mijn franchisekansen
24 resultaten in joure
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Joure? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Joure. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Joure behoort tot de regio Joure. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Joure getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Joure

24People is op zoek naar een ondernemer in Joure. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Joure

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Joure. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Joure

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Joure. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Joure

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Joure. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Joure

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Joure. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Joure

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Joure. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Joure

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Joure. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Joure

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Joure. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Lincherie in Joure

Lincherie is op zoek naar een ondernemer in Joure. Lincherie is een mode / body fashion & lingerie formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Joure

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Joure. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Joure

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Joure. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Joure

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Joure. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR