mijn franchisekansen
36 resultaten in kaatsheuvel
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Kaatsheuvel? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Kaatsheuvel. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Kaatsheuvel behoort tot de regio Waalwijk. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Kaatsheuvel getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Kaatsheuvel

24People is op zoek naar een ondernemer in Kaatsheuvel. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Kaatsheuvel

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Kaatsheuvel. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 110 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Kaatsheuvel

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Kaatsheuvel. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Kaatsheuvel

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Kaatsheuvel. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Kaatsheuvel

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Kaatsheuvel. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Kaatsheuvel

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Kaatsheuvel. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Kaatsheuvel

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Kaatsheuvel. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 240 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Kaatsheuvel

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Kaatsheuvel. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Kaatsheuvel

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Kaatsheuvel. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Kaatsheuvel

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Kaatsheuvel. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Kaatsheuvel

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Kaatsheuvel. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Kaatsheuvel

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Kaatsheuvel. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR