mijn franchisekansen
63 resultaten in katwijk
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 63 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Katwijk. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Katwijk behoort tot de regio Uden-Veghel. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Katwijk getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Katwijk

24People is op zoek naar een ondernemer in Katwijk. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Katwijk

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Katwijk. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Blz. in Katwijk

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Katwijk. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Katwijk

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Katwijk. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 39 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Katwijk

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Katwijk. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Katwijk

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Katwijk. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

DoctorPhone in Katwijk

DoctorPhone is op zoek naar een ondernemer in Katwijk. DoctorPhone is een non-food / telecom formule met momenteel 6 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Katwijk

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Katwijk. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Katwijk

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Katwijk. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Katwijk

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Katwijk. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Katwijk

Expert is op zoek naar een ondernemer in Katwijk. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

fit20 in Katwijk

fit20 is op zoek naar een ondernemer in Katwijk. fit20 is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 120 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR