mijn franchisekansen
55 resultaten in kerkrade
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Kerkrade. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Kerkrade behoort tot de regio Heerlen-Kerkrade. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Kerkrade getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Kerkrade

24People is op zoek naar een ondernemer in Kerkrade. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Kerkrade

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Kerkrade. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Blz. in Kerkrade

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Kerkrade. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Kerkrade

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Kerkrade. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

Domino's Pizza in Kerkrade

Domino's Pizza is op zoek naar een ondernemer in Kerkrade. Domino's Pizza is een horeca / fast food formule met momenteel 250 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Kerkrade

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Kerkrade. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Kerkrade

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Kerkrade. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Kerkrade

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Kerkrade. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Kerkrade

Expert is op zoek naar een ondernemer in Kerkrade. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

fit20 in Kerkrade

fit20 is op zoek naar een ondernemer in Kerkrade. fit20 is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 120 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Kerkrade

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Kerkrade. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Kerkrade

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Kerkrade. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR