mijn franchisekansen
31 resultaten in kortenhoef
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Kortenhoef. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Kortenhoef behoort tot de regio Hilversum. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Kortenhoef getoond daarna de kansen regiobreed.

AMI Kappers in Kortenhoef

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Kortenhoef. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Kortenhoef

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Kortenhoef. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Kortenhoef

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Kortenhoef. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Kortenhoef

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Kortenhoef. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Kortenhoef

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Kortenhoef. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Kortenhoef

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Kortenhoef. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Kortenhoef

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Kortenhoef. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Kortenhoef

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Kortenhoef. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Bruna in regio Hilversum

Bruna is op zoek naar een ondernemer in de regio van Hilversum. Bruna is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 338 vestigingen.

Meer info

DATA-collectief in regio Hilversum

DATA-collectief is op zoek naar een ondernemer in de regio van Hilversum. DATA-collectief is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

Eijgen finance in regio Hilversum

Eijgen finance is op zoek naar een ondernemer in de regio van Hilversum. Eijgen finance is een dienstverlening / financiële dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info
eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer

eismann in regio Hilversum

eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio van Hilversum. eismann is een food / diepvriesproducten formule met momenteel 40 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR