mijn franchisekansen
31 resultaten in leek
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Leek. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Leek behoort tot de regio Roden. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Leek getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Leek

24People is op zoek naar een ondernemer in Leek. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Leek

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Leek. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Leek

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Leek. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Leek

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Leek. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Leek

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Leek. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

Domino's Pizza in Leek

Domino's Pizza is op zoek naar een ondernemer in Leek. Domino's Pizza is een horeca / fast food formule met momenteel 250 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Leek

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Leek. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Leek

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Leek. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Leek

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Leek. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Leek

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Leek. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Leek

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Leek. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Leek

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Leek. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR