mijn franchisekansen
34 resultaten in leerdam
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 34 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Leerdam. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Leerdam behoort tot de regio Culemborg-Leerdam. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Leerdam getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Leerdam

24People is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Leerdam

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Leerdam

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Leerdam

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Leerdam

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

Domino's Pizza in Leerdam

Domino's Pizza is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. Domino's Pizza is een horeca / fast food formule met momenteel 250 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Leerdam

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Leerdam

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Leerdam

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Leerdam

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Leerdam

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Leerdam

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Leerdam. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR