mijn franchisekansen
64 resultaten in leeuwarden
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 64 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Leeuwarden. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Leeuwarden behoort tot de regio Leeuwarden. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Leeuwarden getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Leeuwarden

24People is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Leeuwarden

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Leeuwarden

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

Bobby&Fritz in Leeuwarden

Bobby&Fritz is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Bobby&Fritz is een ijssalon / horeca / fast food formule met momenteel 1 vestiging.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Leeuwarden

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Leeuwarden

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 22 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Leeuwarden

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Leeuwarden

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Leeuwarden

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dean & David in Leeuwarden

Dean & David is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Dean & David is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Leeuwarden

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

eazie in Leeuwarden

eazie is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden. eazie is een horeca / fast food / eetcafé & restaurant formule met momenteel 26 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR