mijn franchisekansen
62 resultaten in leiden
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Leiden heeft 62 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Leiden is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Leiden behoort tot de regio Leiden. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Leiden getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Leiden

24People is op zoek naar een ondernemer in Leiden. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Leiden

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Leiden. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Leiden

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 172 vestigingen.

Meer info

Blz. in Leiden

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Leiden

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Leiden. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 39 vestigingen.

Meer info

Budget Broodjes in Leiden

Budget Broodjes is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Budget Broodjes is een food / horeca / fast food / catering / brood & banket formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Leiden

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Leiden

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Leiden. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Leiden

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Leiden. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 41 vestigingen.

Meer info

DoctorPhone in Leiden

DoctorPhone is op zoek naar een ondernemer in Leiden. DoctorPhone is een non-food / telecom formule met momenteel 6 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Leiden

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Leiden. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Leiden

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Leiden. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR