mijn franchisekansen
54 resultaten in leiderdorp
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Leiderdorp heeft 54 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Leiderdorp is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Leiderdorp behoort tot de regio Leiden. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Leiderdorp getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Leiderdorp

24People is op zoek naar een ondernemer in Leiderdorp. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Leiderdorp

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Leiderdorp. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Leiderdorp

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Leiderdorp. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Leiderdorp

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Leiderdorp. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Leiderdorp

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Leiderdorp. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Leiderdorp

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Leiderdorp. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Leiderdorp

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Leiderdorp. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Leiderdorp

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Leiderdorp. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Leiderdorp

Expert is op zoek naar een ondernemer in Leiderdorp. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

fit20 in Leiderdorp

fit20 is op zoek naar een ondernemer in Leiderdorp. fit20 is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 120 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Leiderdorp

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Leiderdorp. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Leiderdorp

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Leiderdorp. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR