mijn franchisekansen
72 resultaten in lelystad
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 72 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Lelystad. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Lelystad behoort tot de regio Lelystad-Kampen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Lelystad getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Lelystad

24People is op zoek naar een ondernemer in Lelystad. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 26 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Lelystad

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Lelystad. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Baderie in Lelystad

Baderie is op zoek naar een ondernemer in Lelystad. Baderie is een sanitair / wonen formule met momenteel 49 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Lelystad

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Lelystad. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Lelystad

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Lelystad. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Lelystad

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Lelystad. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 39 vestigingen.

Meer info

Budget Broodjes in Lelystad

Budget Broodjes is op zoek naar een ondernemer in Lelystad. Budget Broodjes is een food / horeca / fast food / catering / brood & banket formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

ChiqueOLatte in Lelystad

ChiqueOLatte is op zoek naar een ondernemer in Lelystad. ChiqueOLatte is een food / zoetwaren / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 1 vestiging.

Meer info

CijferMeester in Lelystad

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Lelystad. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Lelystad

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Lelystad. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 19 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Lelystad

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Lelystad. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 30 vestigingen.

Meer info

DoctorPhone in Lelystad

DoctorPhone is op zoek naar een ondernemer in Lelystad. DoctorPhone is een non-food / telecom formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR