mijn franchisekansen
61 resultaten in lelystad
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 61 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Lelystad. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Lelystad behoort tot de regio Lelystad-Kampen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Lelystad getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Lelystad

24People is op zoek naar een ondernemer in Lelystad. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Lelystad

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Lelystad. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Lelystad

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Lelystad. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

Bobby&Fritz in Lelystad

Bobby&Fritz is op zoek naar een ondernemer in Lelystad. Bobby&Fritz is een ijssalon / horeca / fast food formule met momenteel 1 vestiging.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Lelystad

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Lelystad. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

Budget Broodjes in Lelystad

Budget Broodjes is op zoek naar een ondernemer in Lelystad. Budget Broodjes is een food / horeca / fast food / catering / brood & banket formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Lelystad

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Lelystad. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Lelystad

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Lelystad. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Lelystad

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Lelystad. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dean & David in Lelystad

Dean & David is op zoek naar een ondernemer in Lelystad. Dean & David is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Doppio Espresso in Lelystad

Doppio Espresso is op zoek naar een ondernemer in Lelystad. Doppio Espresso is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Lelystad

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Lelystad. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR