mijn franchisekansen
21 resultaten in lemmer
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Lemmer. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Lemmer behoort tot de regio Joure. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Lemmer getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Lemmer

24People is op zoek naar een ondernemer in Lemmer. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Lemmer

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Lemmer. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Blz. in Lemmer

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Lemmer. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Lemmer

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Lemmer. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Lemmer

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Lemmer. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Lemmer

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Lemmer. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Lemmer

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Lemmer. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Lemmer

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Lemmer. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Lemmer

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Lemmer. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Lemmer

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Lemmer. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info
PostMasters

PostMasters in Lemmer

PostMasters is op zoek naar een ondernemer in Lemmer. PostMasters is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening / koerier & verzendservice formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

RE/MAX in Lemmer

RE/MAX is op zoek naar een ondernemer in Lemmer. RE/MAX is een dienstverlening / makelaardij formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR