mijn franchisekansen
30 resultaten in lopik
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Lopik heeft 30 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Lopik is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Lopik behoort tot de regio Ijsselstein-Woerden. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Lopik getoond daarna de kansen regiobreed.

AMI Kappers in Lopik

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Lopik. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Lopik

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Lopik. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Lopik

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Lopik. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Lopik

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Lopik. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Lopik

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Lopik. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Lopik

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Lopik. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Lopik

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Lopik. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Campermakelaar.nl in regio Ijsselstein-Woerden

Campermakelaar.nl is op zoek naar een ondernemer in de regio van Ijsselstein-Woerden. Campermakelaar.nl is een dienstverlening / automotive formule met momenteel 9 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Ijsselstein-Woerden

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Ijsselstein-Woerden. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Eijgen finance in regio Ijsselstein-Woerden

Eijgen finance is op zoek naar een ondernemer in de regio van Ijsselstein-Woerden. Eijgen finance is een dienstverlening / financiële dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info
eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer

eismann in regio Ijsselstein-Woerden

eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio van Ijsselstein-Woerden. eismann is een food / diepvriesproducten formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Eten met gemak! in regio Ijsselstein-Woerden

Eten met gemak! is op zoek naar een ondernemer in de regio van Ijsselstein-Woerden. Eten met gemak! is een food / dienstverlening / overige particuliere dienstverlening / bezorgen & afhalen formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR