mijn franchisekansen
50 resultaten in maassluis
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Maassluis heeft 50 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Maassluis is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Maassluis behoort tot de regio Schiedam-Hoogvliet. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Maassluis getoond daarna de kansen regiobreed.

AMI Kappers in Maassluis

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Maassluis. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Blz. in Maassluis

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Maassluis. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Maassluis

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Maassluis. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Maassluis

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Maassluis. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Maassluis

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Maassluis. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Maassluis

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Maassluis. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Maassluis

Expert is op zoek naar een ondernemer in Maassluis. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

fit20 in Maassluis

fit20 is op zoek naar een ondernemer in Maassluis. fit20 is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 120 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Maassluis

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Maassluis. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Maassluis

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Maassluis. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Maassluis

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Maassluis. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Maassluis

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Maassluis. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR