mijn franchisekansen
63 resultaten in maastricht
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Maastricht. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Maastricht behoort tot de regio Maastricht. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Maastricht getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Maastricht

24People is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Maastricht

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 110 vestigingen.

Meer info

Anne&Max in Maastricht

Anne&Max is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. Anne&Max is een lunchroom / horeca formule met momenteel 13 vestigingen.

Meer info

backWERK in Maastricht

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Belisol in Maastricht

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Blz. in Maastricht

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Maastricht

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Maastricht

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Maastricht

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Maastricht

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Maastricht

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

Doppio Espresso in Maastricht

Doppio Espresso is op zoek naar een ondernemer in Maastricht. Doppio Espresso is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR