mijn franchisekansen
22 resultaten in marum
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 22 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Marum. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Marum behoort tot de regio Roden. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Marum getoond daarna de kansen regiobreed.

AMI Kappers in Marum

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Marum. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Marum

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Marum. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Marum

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Marum. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Marum

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Marum. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Marum

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Marum. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Marum

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Marum. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Marum

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Marum. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Marum

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Marum. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Eijgen finance in regio Roden

Eijgen finance is op zoek naar een ondernemer in de regio van Roden. Eijgen finance is een dienstverlening / financiële dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

Eten met gemak! in regio Roden

Eten met gemak! is op zoek naar een ondernemer in de regio van Roden. Eten met gemak! is een food / dienstverlening / overige particuliere dienstverlening / bezorgen & afhalen formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

Fortune Coffee in regio Roden

Fortune Coffee is op zoek naar een ondernemer in de regio van Roden. Fortune Coffee is een food / consumptie- automaten en vending formule met momenteel 29 vestigingen.

Meer info

GroenRijk, weet wat er leeft in regio Roden

GroenRijk, weet wat er leeft is op zoek naar een ondernemer in de regio van Roden. GroenRijk, weet wat er leeft is een non-food / tuin dier & buiten formule met momenteel 31 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR