mijn franchisekansen
45 resultaten in meppel
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Meppel heeft 45 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Meppel is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Meppel behoort tot de regio Hoogeveen-Meppel. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Meppel getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Meppel

24People is op zoek naar een ondernemer in Meppel. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Meppel

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Meppel. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Meppel

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Meppel. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Meppel

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Meppel. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Meppel

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Meppel. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Meppel

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Meppel. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Meppel

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Meppel. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Meppel

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Meppel. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Meppel

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Meppel. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Meppel

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Meppel. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Meppel

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Meppel. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Meppel

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Meppel. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR