mijn franchisekansen
19 resultaten in middengebied
resultaten verfijnen

Branche

Formule

24People in Middengebied

24People is op zoek naar een ondernemer in Middengebied. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Middengebied

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Middengebied. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Middengebied

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Middengebied. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Middengebied

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Middengebied. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Middengebied

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Middengebied. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

Domino's Pizza in Middengebied

Domino's Pizza is op zoek naar een ondernemer in Middengebied. Domino's Pizza is een horeca / fast food formule met momenteel 250 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Middengebied

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Middengebied. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Middengebied

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Middengebied. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Middengebied

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Middengebied. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Middengebied

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Middengebied. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Middengebied

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Middengebied. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Middengebied

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Middengebied. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR