mijn franchisekansen
48 resultaten in nijkerk
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Nijkerk? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Nijkerk. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Nijkerk behoort tot de regio Amersfoort-Harderwijk. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Nijkerk getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Nijkerk

24People is op zoek naar een ondernemer in Nijkerk. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Nijkerk

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Nijkerk. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 110 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Nijkerk

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Nijkerk. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Nijkerk

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Nijkerk. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Nijkerk

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Nijkerk. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Nijkerk

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Nijkerk. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Nijkerk

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Nijkerk. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Nijkerk

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Nijkerk. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Nijkerk

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Nijkerk. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Nijkerk

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Nijkerk. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Nijkerk

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Nijkerk. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Nijkerk

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Nijkerk. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 240 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR