mijn franchisekansen
38 resultaten in nuenen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Nuenen heeft 38 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Nuenen is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Nuenen behoort tot de regio Eindhoven. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Nuenen getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Nuenen

24People is op zoek naar een ondernemer in Nuenen. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Nuenen

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Nuenen. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Nuenen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Nuenen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Nuenen

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Nuenen. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Nuenen

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Nuenen. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Nuenen

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Nuenen. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Nuenen

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Nuenen. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Nuenen

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Nuenen. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Nuenen

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Nuenen. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Nuenen

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Nuenen. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Nuenen

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Nuenen. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Nuenen

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Nuenen. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR