mijn franchisekansen
34 resultaten in oisterwijk
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Oisterwijk heeft 34 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Oisterwijk is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Oisterwijk behoort tot de regio Tilburg. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Oisterwijk getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Oisterwijk

24People is op zoek naar een ondernemer in Oisterwijk. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Oisterwijk

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Oisterwijk. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 110 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Oisterwijk

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Oisterwijk. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Oisterwijk

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Oisterwijk. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Oisterwijk

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Oisterwijk. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Oisterwijk

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Oisterwijk. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Oisterwijk

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Oisterwijk. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 240 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Oisterwijk

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Oisterwijk. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Oisterwijk

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Oisterwijk. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Oisterwijk

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Oisterwijk. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Oisterwijk

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Oisterwijk. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Oisterwijk

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Oisterwijk. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR