mijn franchisekansen
44 resultaten in oldenzaal
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Oldenzaal. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Oldenzaal behoort tot de regio Enschede-Hengelo. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Oldenzaal getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Oldenzaal

24People is op zoek naar een ondernemer in Oldenzaal. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Oldenzaal

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Oldenzaal. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Oldenzaal

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Oldenzaal. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

Domino's Pizza in Oldenzaal

Domino's Pizza is op zoek naar een ondernemer in Oldenzaal. Domino's Pizza is een horeca / fast food formule met momenteel 250 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Oldenzaal

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Oldenzaal. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Oldenzaal

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Oldenzaal. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Oldenzaal

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Oldenzaal. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Oldenzaal

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Oldenzaal. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Oldenzaal

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Oldenzaal. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Oldenzaal

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Oldenzaal. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Oldenzaal

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Oldenzaal. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Oldenzaal

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Oldenzaal. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR