mijn franchisekansen
74 resultaten in oosterhout
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Oosterhout. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Oosterhout behoort tot de regio Wijchen-Elst. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Oosterhout getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Oosterhout

24People is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Oosterhout

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Oosterhout

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 74 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Oosterhout

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Oosterhout

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Oosterhout

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 39 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Oosterhout

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 19 vestigingen.

Meer info

DoctorPhone in Oosterhout

DoctorPhone is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. DoctorPhone is een non-food / telecom formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Oosterhout

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Oosterhout

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Oosterhout

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Oosterhout

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR