mijn franchisekansen
60 resultaten in oss
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Oss? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Oss. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Oss getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Oss behoort tot de regio Zaltbommel-Oss. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Oss getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Oss

24People is op zoek naar een ondernemer in Oss. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Oss

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Oss. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Oss

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Oss. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 74 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Oss

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Oss. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Oss

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Oss. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Oss

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Oss. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 39 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Oss

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Oss. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Oss

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Oss. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Oss

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Oss. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 41 vestigingen.

Meer info

DoctorPhone in Oss

DoctorPhone is op zoek naar een ondernemer in Oss. DoctorPhone is een non-food / telecom formule met momenteel 6 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Oss

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Oss. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Oss

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Oss. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR