mijn franchisekansen
27 resultaten in ossendrecht
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Ossendrecht. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Ossendrecht behoort tot de regio Bergen op Zoom. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Ossendrecht getoond daarna de kansen regiobreed.

AMI Kappers in Ossendrecht

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Ossendrecht. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Ossendrecht

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Ossendrecht. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Ossendrecht

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Ossendrecht. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Ossendrecht

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Ossendrecht. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Ossendrecht

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Ossendrecht. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Ossendrecht

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Ossendrecht. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Ossendrecht

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Ossendrecht. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Ossendrecht

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Ossendrecht. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

DATA-collectief in regio Bergen op Zoom

DATA-collectief is op zoek naar een ondernemer in de regio van Bergen op Zoom. DATA-collectief is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

Eijgen finance in regio Bergen op Zoom

Eijgen finance is op zoek naar een ondernemer in de regio van Bergen op Zoom. Eijgen finance is een dienstverlening / financiële dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

Eten met gemak! in regio Bergen op Zoom

Eten met gemak! is op zoek naar een ondernemer in de regio van Bergen op Zoom. Eten met gemak! is een food / dienstverlening / overige particuliere dienstverlening / bezorgen & afhalen formule met momenteel 24 vestigingen.

Meer info

Expense Reduction Analysts in regio Bergen op Zoom

Expense Reduction Analysts is op zoek naar een ondernemer in de regio van Bergen op Zoom. Expense Reduction Analysts is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening / advies formule met momenteel 24 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR