mijn franchisekansen
41 resultaten in poortugaal
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Poortugaal. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Poortugaal behoort tot de regio Schiedam-Hoogvliet. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Poortugaal getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Poortugaal

24People is op zoek naar een ondernemer in Poortugaal. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Poortugaal

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Poortugaal. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Poortugaal

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Poortugaal. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Poortugaal

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Poortugaal. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Poortugaal

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Poortugaal. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Poortugaal

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Poortugaal. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Poortugaal

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Poortugaal. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Poortugaal

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Poortugaal. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Poortugaal

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Poortugaal. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Poortugaal

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Poortugaal. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Poortugaal

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Poortugaal. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Poortugaal

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Poortugaal. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR