mijn franchisekansen
57 resultaten in purmerend
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Purmerend heeft 57 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Purmerend is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Purmerend behoort tot de regio Purmerend. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Purmerend getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Purmerend

24People is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Purmerend

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Purmerend

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Purmerend

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

Bobby&Fritz in Purmerend

Bobby&Fritz is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Bobby&Fritz is een ijssalon / horeca / fast food formule met momenteel 1 vestiging.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Purmerend

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

Budget Broodjes in Purmerend

Budget Broodjes is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Budget Broodjes is een food / horeca / fast food / catering / brood & banket formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Purmerend

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Purmerend

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Purmerend

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dean & David in Purmerend

Dean & David is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Dean & David is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Purmerend

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR