mijn franchisekansen
63 resultaten in purmerend
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Purmerend heeft 63 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Purmerend is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Purmerend behoort tot de regio Purmerend. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Purmerend getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Purmerend

24People is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 26 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Purmerend

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Baderie in Purmerend

Baderie is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Baderie is een sanitair / wonen formule met momenteel 49 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Purmerend

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 74 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Purmerend

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Purmerend

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Purmerend

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 39 vestigingen.

Meer info

Budget Broodjes in Purmerend

Budget Broodjes is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. Budget Broodjes is een food / horeca / fast food / catering / brood & banket formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

ChiqueOLatte in Purmerend

ChiqueOLatte is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. ChiqueOLatte is een food / zoetwaren / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 1 vestiging.

Meer info

CijferMeester in Purmerend

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Purmerend

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 19 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Purmerend

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Purmerend. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR