mijn franchisekansen
47 resultaten in rijssen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Rijssen. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Rijssen behoort tot de regio Deventer-Nijverdal. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Rijssen getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Rijssen

24People is op zoek naar een ondernemer in Rijssen. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Rijssen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Rijssen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Rijssen

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Rijssen. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Rijssen

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Rijssen. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Rijssen

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Rijssen. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Rijssen

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Rijssen. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Rijssen

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Rijssen. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Rijssen

Expert is op zoek naar een ondernemer in Rijssen. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

fit20 in Rijssen

fit20 is op zoek naar een ondernemer in Rijssen. fit20 is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 120 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Rijssen

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Rijssen. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Rijssen

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Rijssen. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Rijssen

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Rijssen. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR