mijn franchisekansen
30 resultaten in rockanje
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Rockanje. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Rockanje behoort tot de regio Spijkenisse-Oud Beijerland. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Rockanje getoond daarna de kansen regiobreed.

AMI Kappers in Rockanje

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Rockanje. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Rockanje

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Rockanje. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Rockanje

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Rockanje. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Rockanje

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Rockanje. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Rockanje

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Rockanje. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Rockanje

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Rockanje. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Rockanje

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Rockanje. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Rockanje

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Rockanje. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Bruna in regio Spijkenisse-Oud Beijerland

Bruna is op zoek naar een ondernemer in de regio van Spijkenisse-Oud Beijerland. Bruna is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 338 vestigingen.

Meer info

DATA-collectief in regio Spijkenisse-Oud Beijerland

DATA-collectief is op zoek naar een ondernemer in de regio van Spijkenisse-Oud Beijerland. DATA-collectief is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

Eijgen finance in regio Spijkenisse-Oud Beijerland

Eijgen finance is op zoek naar een ondernemer in de regio van Spijkenisse-Oud Beijerland. Eijgen finance is een dienstverlening / financiële dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info
eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer

eismann in regio Spijkenisse-Oud Beijerland

eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio van Spijkenisse-Oud Beijerland. eismann is een food / diepvriesproducten formule met momenteel 40 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR