mijn franchisekansen
51 resultaten in roermond
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Roermond. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Roermond behoort tot de regio Weert-Roermond. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Roermond getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Roermond

24People is op zoek naar een ondernemer in Roermond. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Roermond

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Roermond. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Belisol in Roermond

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Roermond. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Blz. in Roermond

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Roermond. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Roermond

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Roermond. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Roermond

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Roermond. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Roermond

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Roermond. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Roermond

Expert is op zoek naar een ondernemer in Roermond. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

fit20 in Roermond

fit20 is op zoek naar een ondernemer in Roermond. fit20 is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 120 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Roermond

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Roermond. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Roermond

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Roermond. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Roermond

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Roermond. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR