mijn franchisekansen
45 resultaten in roosendaal
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Roosendaal? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Roosendaal. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Roosendaal behoort tot de regio Roosendaal. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Roosendaal getoond daarna de kansen regiobreed.

Big Snack in Roosendaal

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Roosendaal

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Roosendaal

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dean & David in Roosendaal

Dean & David is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. Dean & David is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Roosendaal

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Ekoplaza in Roosendaal

Ekoplaza is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. Ekoplaza is een food / supermarkt formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Roosendaal

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Roosendaal

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Roosendaal

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Roosendaal

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 240 vestigingen.

Meer info

Kvik in Roosendaal

Kvik is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. Kvik is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Roosendaal

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR