mijn franchisekansen
46 resultaten in roosendaal
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Roosendaal? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Roosendaal. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Roosendaal behoort tot de regio Roosendaal. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Roosendaal getoond daarna de kansen regiobreed.

AMI Kappers in Roosendaal

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 110 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Roosendaal

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Roosendaal

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Roosendaal

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Roosendaal

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Roosendaal

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Roosendaal

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Roosendaal

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

HouseHunting Makelaardij in Roosendaal

HouseHunting Makelaardij is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. HouseHunting Makelaardij is een dienstverlening / makelaardij formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Roosendaal

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Roosendaal

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 240 vestigingen.

Meer info

Kvik in Roosendaal

Kvik is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal. Kvik is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR