mijn franchisekansen
67 resultaten in rotterdam
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Rotterdam? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Rotterdam. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Rotterdam behoort tot de regio Rotterdam. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Rotterdam getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Rotterdam

24People is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Rotterdam

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Anne&Max in Rotterdam

Anne&Max is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Anne&Max is een lunchroom / horeca formule met momenteel 10 vestigingen.

Meer info

Baderie in Rotterdam

Baderie is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Baderie is een sanitair / wonen formule met momenteel 49 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Rotterdam

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 74 vestigingen.

Meer info

Blz. in Rotterdam

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Rotterdam

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 39 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Rotterdam

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

DoctorPhone in Rotterdam

DoctorPhone is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. DoctorPhone is een non-food / telecom formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Rotterdam

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Rotterdam

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Rotterdam

Expert is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR