mijn franchisekansen
40 resultaten in sassenheim
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Sassenheim? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Sassenheim. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Sassenheim getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Sassenheim behoort tot de regio Heemstede-Hoofddorp-Lisse. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Sassenheim getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Sassenheim

24People is op zoek naar een ondernemer in Sassenheim. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Sassenheim

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Sassenheim. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Sassenheim

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Sassenheim. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Sassenheim

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Sassenheim. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Sassenheim

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Sassenheim. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Sassenheim

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Sassenheim. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Sassenheim

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Sassenheim. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Sassenheim

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Sassenheim. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Sassenheim

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Sassenheim. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

MEGA Tegels & Badkamers in Sassenheim

MEGA Tegels & Badkamers is op zoek naar een ondernemer in Sassenheim. MEGA Tegels & Badkamers is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Sassenheim

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Sassenheim. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Sassenheim

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Sassenheim. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR