mijn franchisekansen
33 resultaten in sneek
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Sneek? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Sneek. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Sneek getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Sneek behoort tot de regio Sneek. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Sneek getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Sneek

24People is op zoek naar een ondernemer in Sneek. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Sneek

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Sneek. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Sneek

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Sneek. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Sneek

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Sneek. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Sneek

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Sneek. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Sneek

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Sneek. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Sneek

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Sneek. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Sneek

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Sneek. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Sneek

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Sneek. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Sneek

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Sneek. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Sneek

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Sneek. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Sneek

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Sneek. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR