mijn franchisekansen
55 resultaten in spijkenisse
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Spijkenisse. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Spijkenisse behoort tot de regio Spijkenisse-Oud Beijerland. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Spijkenisse getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Spijkenisse

24People is op zoek naar een ondernemer in Spijkenisse. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Spijkenisse

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Spijkenisse. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 110 vestigingen.

Meer info

Blz. in Spijkenisse

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Spijkenisse. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Spijkenisse

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Spijkenisse. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dean & David in Spijkenisse

Dean & David is op zoek naar een ondernemer in Spijkenisse. Dean & David is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Spijkenisse

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Spijkenisse. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Ekoplaza in Spijkenisse

Ekoplaza is op zoek naar een ondernemer in Spijkenisse. Ekoplaza is een food / supermarkt formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Spijkenisse

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Spijkenisse. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Spijkenisse

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Spijkenisse. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Spijkenisse

Expert is op zoek naar een ondernemer in Spijkenisse. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

fit20 in Spijkenisse

fit20 is op zoek naar een ondernemer in Spijkenisse. fit20 is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 120 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Spijkenisse

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Spijkenisse. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR