mijn franchisekansen
28 resultaten in sprundel
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Sprundel. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Sprundel behoort tot de regio Roosendaal. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Sprundel getoond daarna de kansen regiobreed.

AMI Kappers in Sprundel

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Sprundel. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 110 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Sprundel

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Sprundel. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Sprundel

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Sprundel. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Sprundel

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Sprundel. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Sprundel

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Sprundel. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Sprundel

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Sprundel. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Sprundel

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Sprundel. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Roosendaal

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Roosendaal. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

DATA-collectief in regio Roosendaal

DATA-collectief is op zoek naar een ondernemer in de regio van Roosendaal. DATA-collectief is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

Eijgen finance in regio Roosendaal

Eijgen finance is op zoek naar een ondernemer in de regio van Roosendaal. Eijgen finance is een dienstverlening / financiële dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info
eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer

eismann in regio Roosendaal

eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio van Roosendaal. eismann is een food / diepvriesproducten formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Eten met gemak! in regio Roosendaal

Eten met gemak! is op zoek naar een ondernemer in de regio van Roosendaal. Eten met gemak! is een food / dienstverlening / overige particuliere dienstverlening / bezorgen & afhalen formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR