mijn franchisekansen
31 resultaten in steenwijk
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Steenwijk? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Steenwijk. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Steenwijk behoort tot de regio Emmeloord-Steenwijk. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Steenwijk getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Steenwijk

24People is op zoek naar een ondernemer in Steenwijk. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Steenwijk

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Steenwijk. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Steenwijk

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Steenwijk. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Steenwijk

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Steenwijk. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Steenwijk

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Steenwijk. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Steenwijk

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Steenwijk. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Steenwijk

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Steenwijk. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Steenwijk

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Steenwijk. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Steenwijk

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Steenwijk. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Steenwijk

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Steenwijk. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info
PostMasters

PostMasters in Steenwijk

PostMasters is op zoek naar een ondernemer in Steenwijk. PostMasters is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening / koerier & verzendservice formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

RE/MAX in Steenwijk

RE/MAX is op zoek naar een ondernemer in Steenwijk. RE/MAX is een dienstverlening / makelaardij formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR