mijn franchisekansen
22 resultaten in stiens
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Stiens. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Stiens behoort tot de regio Grouw. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Stiens getoond daarna de kansen regiobreed.

AMI Kappers in Stiens

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Stiens. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Stiens

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Stiens. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Stiens

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Stiens. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Stiens

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Stiens. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Stiens

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Stiens. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Stiens

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Stiens. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Stiens

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Stiens. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Grouw

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Grouw. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info
eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer

eismann in regio Grouw

eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio van Grouw. eismann is een food / diepvriesproducten formule met momenteel 40 vestigingen.

Meer info

Eten met gemak! in regio Grouw

Eten met gemak! is op zoek naar een ondernemer in de regio van Grouw. Eten met gemak! is een food / dienstverlening / overige particuliere dienstverlening / bezorgen & afhalen formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Finovion in regio Grouw

Finovion is op zoek naar een ondernemer in de regio van Grouw. Finovion is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info

GroenRijk, weet wat er leeft in regio Grouw

GroenRijk, weet wat er leeft is op zoek naar een ondernemer in de regio van Grouw. GroenRijk, weet wat er leeft is een non-food / tuin dier & buiten formule met momenteel 31 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR