mijn franchisekansen
28 resultaten in strijen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Strijen heeft 28 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Strijen is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Strijen behoort tot de regio Spijkenisse-Oud Beijerland. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Strijen getoond daarna de kansen regiobreed.

AMI Kappers in Strijen

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Strijen. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Strijen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Strijen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Strijen

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Strijen. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Strijen

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Strijen. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Strijen

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Strijen. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Strijen

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Strijen. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Strijen

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Strijen. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Spijkenisse-Oud Beijerland

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Spijkenisse-Oud Beijerland. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

DATA-collectief in regio Spijkenisse-Oud Beijerland

DATA-collectief is op zoek naar een ondernemer in de regio van Spijkenisse-Oud Beijerland. DATA-collectief is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

Eijgen finance in regio Spijkenisse-Oud Beijerland

Eijgen finance is op zoek naar een ondernemer in de regio van Spijkenisse-Oud Beijerland. Eijgen finance is een dienstverlening / financiële dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info
eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer

eismann in regio Spijkenisse-Oud Beijerland

eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio van Spijkenisse-Oud Beijerland. eismann is een food / diepvriesproducten formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Eten met gemak! in regio Spijkenisse-Oud Beijerland

Eten met gemak! is op zoek naar een ondernemer in de regio van Spijkenisse-Oud Beijerland. Eten met gemak! is een food / dienstverlening / overige particuliere dienstverlening / bezorgen & afhalen formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR