mijn franchisekansen
7 resultaten in swifterband
resultaten verfijnen

Branche

Formule

AMI Kappers in Swifterband

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Swifterband. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Swifterband

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Swifterband. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Swifterband

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Swifterband. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Swifterband

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Swifterband. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Swifterband

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Swifterband. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Swifterband

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Swifterband. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Swifterband

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Swifterband. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR