mijn franchisekansen
45 resultaten in terneuzen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 45 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Terneuzen. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Terneuzen behoort tot de regio Zeeuws Vlaanderen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Terneuzen getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Terneuzen

24People is op zoek naar een ondernemer in Terneuzen. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Terneuzen

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Terneuzen. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Terneuzen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Terneuzen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Terneuzen

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Terneuzen. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Terneuzen

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Terneuzen. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Terneuzen

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Terneuzen. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Terneuzen

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Terneuzen. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Terneuzen

Expert is op zoek naar een ondernemer in Terneuzen. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

fit20 in Terneuzen

fit20 is op zoek naar een ondernemer in Terneuzen. fit20 is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 120 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Terneuzen

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Terneuzen. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Terneuzen

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Terneuzen. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Terneuzen

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Terneuzen. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR