mijn franchisekansen
31 resultaten in urk
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Urk? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Urk. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Urk getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Urk behoort tot de regio Emmeloord-Steenwijk. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Urk getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Urk

24People is op zoek naar een ondernemer in Urk. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Urk

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Urk. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 110 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Urk

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Urk. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Urk

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Urk. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Urk

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Urk. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Urk

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Urk. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Urk

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Urk. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 240 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Urk

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Urk. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Urk

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Urk. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Urk

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Urk. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Urk

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Urk. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info
PostMasters

PostMasters in Urk

PostMasters is op zoek naar een ondernemer in Urk. PostMasters is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening / koerier & verzendservice formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR