mijn franchisekansen
37 resultaten in vaassen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Vaassen. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Vaassen behoort tot de regio Lelystad-Kampen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Vaassen getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Vaassen

24People is op zoek naar een ondernemer in Vaassen. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Vaassen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Vaassen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Vaassen

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Vaassen. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Vaassen

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Vaassen. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Vaassen

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Vaassen. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Vaassen

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Vaassen. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Vaassen

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Vaassen. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Vaassen

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Vaassen. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Vaassen

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Vaassen. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Vaassen

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Vaassen. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Vaassen

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Vaassen. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info
PostMasters

PostMasters in Vaassen

PostMasters is op zoek naar een ondernemer in Vaassen. PostMasters is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening / koerier & verzendservice formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR