mijn franchisekansen
40 resultaten in valkenswaard
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Valkenswaard heeft 40 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Valkenswaard is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Valkenswaard behoort tot de regio Veldhoven-Valkenswaard. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Valkenswaard getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Valkenswaard

24People is op zoek naar een ondernemer in Valkenswaard. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Valkenswaard

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Valkenswaard. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 85 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Valkenswaard

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Valkenswaard. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Valkenswaard

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Valkenswaard. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Valkenswaard

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Valkenswaard. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Valkenswaard

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Valkenswaard. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Valkenswaard

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Valkenswaard. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Valkenswaard

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Valkenswaard. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Valkenswaard

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Valkenswaard. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Valkenswaard

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Valkenswaard. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Valkenswaard

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Valkenswaard. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Valkenswaard

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Valkenswaard. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR