mijn franchisekansen
50 resultaten in veendam
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Veendam. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Veendam behoort tot de regio Hogezand-Veendam-Winschoten. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Veendam getoond daarna de kansen regiobreed.

24People in Veendam

24People is op zoek naar een ondernemer in Veendam. 24People is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

AMI Kappers in Veendam

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Veendam. AMI Kappers is een dienstverlening / kapper formule met momenteel 84 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Veendam

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Veendam. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 104 vestigingen.

Meer info

Blz. in Veendam

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Veendam. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in Veendam

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in Veendam. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 68 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Veendam

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Veendam. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

ExcluFloorS in Veendam

ExcluFloorS is op zoek naar een ondernemer in Veendam. ExcluFloorS is een vloeren / wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Veendam

Expert is op zoek naar een ondernemer in Veendam. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Veendam

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Veendam. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Veendam

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Veendam. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Veendam

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Veendam. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Veendam

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Veendam. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 248 vestigingen.

Meer info

banner Invest Online FimR